Preshoot Gamla Stan

Idag har jag mött Polina och Per i Gamla Stan, i Stockholm. Detta vackra par gifter sig på Ulfsunda slott i slutet av Augusti och idag är det dags för vårt planeringsmöte och preshoot.

När jag fotograferar par i Gamla Stan har jag några platser som jag gärna försöker gå förbi, men för det mesta vandrar vi runt och hittar inspiration på alla möjliga platser. Ofta är det väldigt mycket folk, men det är aldrig några problem att fotografera. De flesta människor är väldigt hänsynsfulla. och nyfikna 🙂

Polina och Per gjorde ett pangjobb och känns hur naturliga som helst framför kameran. Bra jobbat!!

Vad är en preshoot?

Förutom planeringsmötet, brukar jag alltid försöka få med en pre-shoot, en porträttsession innan bröllopet. Det är otroligt skönt att få prova på att stå framför kameran. Man har tillräckligt med press på bröllopsdagen! Bilderna är trevliga och proffsiga porträttbilder när man är lite uppklädd och fixad. Brukar bli perfekta som Save the date-kort eller ny profilbild på facebook ;) Vi provar lite olika poser så att de känns mer bekanta på bröllopsdagen och ibland kan man även passa på att prova platsen där vi kör själva porträttsessionen på bröllopsdagen.

Läs mer om bröllopsfotografering med Photo By Andreas

%d bloggers like this: