Bröllopsfotograf

En bröllopsfotografering ska vara en upplevelse!

Jag älskar att fota bröllop. Hur kan man inte göra det? Alla är glada. Finklädda. Det är feststämning. Jag är alltid tacksam över att få vara del av någon annans personliga och speciella dag, och jag är stolt över förtroendet att få vara den som dokumenterar detta. Det är ett förtroende jag inte tar lätt på.

Ert bröllop och er bröllopsdag är kanske en av era viktigaste och största dagar. Någonsin. Bröllopsfotograferingen är en stor och viktig del av detta. Resultatet av all tid och energi, från månader av förberedelser, vill man kunna återuppleva i många, många år framöver.

Bröllopsdagen är en känslosam dag med mycket logistik som ska klaffa. Att boka en professionell bröllopsfotograf är en garanti för att få en sak mindre att oroa sig för, samtidigt en garanti för att ni kommer få fina bilder som finns med er resten av ert liv.

En riktig fotograf tar inte bara bilder. En riktig fotograf fotar med en historia i åtanke och ger er bilder som hänger ihop och tillsammans berättar om er bröllopsdag. Allt från förberedelser, till vigsel, brudskål, middag, dans och fest.
Alla detaljer och alla människor och alla känslor som är viktiga för er fångas på vackra, skarpa bilder; klänningen, skorna, ringarna, blomsterarrangemang, dukning. Släkt och vänner och familj. Skratt. Tårar. Glädje.

Läs gärna mitt blogginlägg om vad man bör tänka på när man bokar en bröllopsfotograf och vilka frågor man bör ställa.

Hej Andreas,

Stort tack för ditt engagemang och din tillmötesgående approach i alla lägen.
Mvh
Johanna & Per

…vi är såå nöjda. Bilderna är fantastiska och du var fantastisk under dagen, vi kunde inte önskat oss något mer. Stort stort tack att du ville vara vår fotograf!
Än en gång, ett stort och innerligt TACK för att du tog dig an oss och ett lika stort och innerligt TACK för bilderna, de är allt vi önskade oss!!
Kramar
Nadja & Carl

Hej Andreas!
Tänkte bara tacka en gång till för din insats på vårt bröllop. Vi är mer än nöjda med bilderna! De blev jättebra!
Bästa hälsningar Sabina & Richard!
Sabina & Richard

HELDAGSFOTOGRAFERING

Investera i professionella bilder från era förberedelser på förmiddagen, med alla detaljer, till minglet efter vigseln, till festen, tårtan och brudvalsen. Allt fångas med grymma bilder som kommer kunna bli ett fantastiskt album!
Kontakta oss och berätta om dina planer!FAQ

HALVDAGSFOTOGRAFERING

Större delen av er dag fångas med fantastiska bilder, t.ex. från förberedelserna på förmiddagen, till vigseln och efterföljande mingel.
Kontakta oss och berätta om dina planer!FAQ

LÅNGHELG?

Perfekt för bröllopsfesten som pågår flera dagar. Hela helgen fångas med bilder som ni kommer att kunna njuta av hur länge som helst!
Kontakta oss och berätta om dina planer!FAQ

Destinationsbröllop?

Inga problem! Andreas fotar ditt bröllop på vilken plats som helst i hela världen.
Kontakta oss och berätta om dina planer!FAQ