Bröllop Ulfsunda Slott, Bromma, Stockholm

Då har det blivit dags för att fotografera ännu ett bröllop. Denna gång var det bröllop på Ulfsunda slott i Stockholm. Polina och Per gifte sig och det var ett fantastiskt bröllop! Det var i slutet av maj som vi träffades i Gamla Stan för en preshoot. Spana in bilderna här. Under planeringsmötet ick jag verkligen känslan av att detta kommer bli ett speciellt bröllop. Och det blev det! På bröllopsdagen i Augusti träffade jag Polina och Per på Ulfsunda slott. Vi började med bilder under brudens förberedelser och som vanligt passar jag på att även ta fina bilder av skor, klänning, ringar osv. När man fotar dessa bilder finns alltid utrymme för att experimentera och vara lite kreativ. Det tycker jag är roligt. Samtidigt kan man vara med och fota de där spontana ögonblicken som uppstår när bruden och tärnorna umgås.

Eftersom brudgummen hade sin förberedelser på samma anläggning var det givet att även fotografera dessa. På vissa bröllops försvinner denna möjligheten på grund av logistiken. Jag tycker det är extra kul när det funkar att fota både brudens och brudgummens förberedelser. Det blir en bättre helhet och röd tråd i bilderna.

Efter förberedelserna körde vi några first look-bilder innan vi tog porträtt. Därefter åkte vi veteranbil till kyrkan för själva vigseln. Efter mingel och en kort porträttsession till (där vi fick till några RIKTIGA pang-bilder) blev det brudskål och sedan middag på Ulfsunda slott. Under middagen hölls det flera fina tal och talet från brudens far är ett av de finaste jag hört på något bröllop! Kvällen avslutades med tårta och fest. En helt underbar dag med vackra miljöer, glada och trevliga människor och ett fantastiskt brudpar.

Jag önskar Per och Polina all lycka i framtiden. Stort tack för förtroendet att få fotografera ert bröllop på Ulfsunda slott!

Lokal: Ulfsunda slott
Brudklänning: Garamaj
Brudens skor: Jimmy Choo
Blommor: Manor House
Smycken: Sandberg samt Hellströms Guld
Bröllopstårta: Malin Lönnberg Desserthantverk

%d bloggers like this: